Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 20 gramų česnakų
- 6 vienetai kiaušinių
- 100 gramų alyvuogių aliejaus
- 200 gramų batono (pjaustyta kubeliais)
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 1 litras vandens
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą supilti aliejų ir sudėti batono kubelius bei smulkintą česnaką, pakepinti iki auksinio atspalvio.
Įberti druskos, pipirų, supilti actą, vandenį, užvirinti ir virti 10 min.
Tada, pastoviai maišant, įmušti po vieną kiaušinius ir nuimti nuo ugnies.
Buen provecho - gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 20 gramų česnakų
- 6 vienetai kiaušinių
- 100 gramų alyvuogių aliejaus
- 200 gramų batono (pjaustyta kubeliais)
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 1 litras vandens
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą supilti aliejų ir sudėti batono kubelius bei smulkintą česnaką, pakepinti iki auksinio atspalvio.
Įberti druskos, pipirų, supilti actą, vandenį, užvirinti ir virti 10 min.
Tada, pastoviai maišant, įmušti po vieną kiaušinius ir nuimti nuo ugnies.
Buen provecho - gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą