Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus pudros
- 7 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 200 gramų margarino
- 4 vienetai kiaušinių
- 600 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta actu)
- 500 gramų varškės
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Margarinas ir 3 kiaušinio tryniai išsukami su 3 šaukštais cukraus, miltai sumaišomi su soda.
Viską suminkome ir paliekame 1val., kad tešla išbrinktų.
Varškę gerai išsukame, sudedame 1 kiaušinį, 4 šaukštus cukraus, krakmolą bei vanilę ir viską gerai išplakame.
Tešlą iškočiojame 1 cm storio lakštu, įklojame į skardą ir aptepame varškės mase, po to paruoštais baltymais.
Baltymus išplakame su cukraus pudra iki baltos standžios masės.
Kepame vidutinio karštumo orkaitėje, 160-180 laipsnių temperatūroje, apie 30-40 minučių.
Iškeptą pyragą ataušiname, tada supjaustome nedideliais gabalėliukais.
Skanaus!!!
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus pudros
- 7 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 200 gramų margarino
- 4 vienetai kiaušinių
- 600 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta actu)
- 500 gramų varškės
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Margarinas ir 3 kiaušinio tryniai išsukami su 3 šaukštais cukraus, miltai sumaišomi su soda.
Viską suminkome ir paliekame 1val., kad tešla išbrinktų.
Varškę gerai išsukame, sudedame 1 kiaušinį, 4 šaukštus cukraus, krakmolą bei vanilę ir viską gerai išplakame.
Tešlą iškočiojame 1 cm storio lakštu, įklojame į skardą ir aptepame varškės mase, po to paruoštais baltymais.
Baltymus išplakame su cukraus pudra iki baltos standžios masės.
Kepame vidutinio karštumo orkaitėje, 160-180 laipsnių temperatūroje, apie 30-40 minučių.
Iškeptą pyragą ataušiname, tada supjaustome nedideliais gabalėliukais.
Skanaus!!!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą