Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievelė)
- 200 gramų cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (trintas)
- šiek tiek kardamono (maltas)
- 1 vienetas obuolių
- 200 gramų spanguolių
- 200 mililitrų apelsinų sulčių (šviežios)
- 2 valgomieji šaukštai likerio (apelsinų)
- 200 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolį ir apelsiną nulupti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su visais ingredientais.
Viską sudėti į puodą ir virti ant silpnos ugnies apie 30 min.
Laikyti uogienę patogiame inde šaldytuve.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievelė)
- 200 gramų cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (trintas)
- šiek tiek kardamono (maltas)
- 1 vienetas obuolių
- 200 gramų spanguolių
- 200 mililitrų apelsinų sulčių (šviežios)
- 2 valgomieji šaukštai likerio (apelsinų)
- 200 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolį ir apelsiną nulupti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su visais ingredientais.
Viską sudėti į puodą ir virti ant silpnos ugnies apie 30 min.
Laikyti uogienę patogiame inde šaldytuve.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą