Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek imbierų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 5 vienetai morkų (didelės)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 1 kilogramas menkių (šviežia)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustytą menkę ištrinti šaukšteliu druskos, juodaisiais pipirais, lauro lapeliais ir imbierais. Palikti pastovėti. Ruošti daržoves - aliejuje patroškinti tarkuotas morkas ir svogūnus su šaukšteliu druskos ir baltaisiais pipirais. Troškinį išdėti į skardą. Tada supilti majonezą į žuvį, išmaišyti ir apvoliojus miltuose, trumpai apkepti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Daržovių troškinį vis praskirti ir į tarpelius sudėlioti žuvį. Jei atrodo labai sausa, apšlakstyti aliejumi ir kepti orkaitėje 15 -20 min.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek imbierų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 5 vienetai morkų (didelės)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 1 kilogramas menkių (šviežia)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustytą menkę ištrinti šaukšteliu druskos, juodaisiais pipirais, lauro lapeliais ir imbierais. Palikti pastovėti. Ruošti daržoves - aliejuje patroškinti tarkuotas morkas ir svogūnus su šaukšteliu druskos ir baltaisiais pipirais. Troškinį išdėti į skardą. Tada supilti majonezą į žuvį, išmaišyti ir apvoliojus miltuose, trumpai apkepti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Daržovių troškinį vis praskirti ir į tarpelius sudėlioti žuvį. Jei atrodo labai sausa, apšlakstyti aliejumi ir kepti orkaitėje 15 -20 min.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų