Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų (žalieji laiškai)
- šiek tiek pievagrybių (dideli)
- 100 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 40 gramų sviesto
- 1 valgomasis šaukštas grietinės (25%)
- 1 valgomasis šaukštas ikrų (raudonieji)
- 1 valgomasis šaukštas sūris (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nuplauti, išimti kotelius.
Labai smulkiai supjaustyti grybų kotelius, žaliuosius svogūnėlius ir krevetes.
Greitai apkepinti ant stiprios ugnies aliejaus ir sviesto mišinyje grybus ir svogūnėlius.
Tada sumesti krevetes, grietinę, prieskonius, sumaišyti.
Paruošta mase įdaryti pievagrybius ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min.
Iškeptą užkandą apiberti sūriu ir ikrais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų (žalieji laiškai)
- šiek tiek pievagrybių (dideli)
- 100 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 40 gramų sviesto
- 1 valgomasis šaukštas grietinės (25%)
- 1 valgomasis šaukštas ikrų (raudonieji)
- 1 valgomasis šaukštas sūris (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nuplauti, išimti kotelius.
Labai smulkiai supjaustyti grybų kotelius, žaliuosius svogūnėlius ir krevetes.
Greitai apkepinti ant stiprios ugnies aliejaus ir sviesto mišinyje grybus ir svogūnėlius.
Tada sumesti krevetes, grietinę, prieskonius, sumaišyti.
Paruošta mase įdaryti pievagrybius ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min.
Iškeptą užkandą apiberti sūriu ir ikrais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą