Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek porų (arba svogūnai)
  • 150 gramų kiaulės faršo
  • šiek tiek parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svieste pakepiname svogūną ir faršą, pagardiname prieskoniais.
    Bulves išverdame su lupenomis. Dar šiltas jas perpjauname per pusę ir išskaptuojame. Tą bulvės viduriuką sudedame į ką tik pakepintą faršą ir gerai išmaišome - šia mase įdarome bulves.
    Apbibarstome plonais poro griežinėliais, po to sūriu ir įkaitintoje orkaiteje (apie 200 laipsnių) pakepame 10 min.
    Labai tinka valgyti su virtu kalafioru.

Autorius: VaidaP

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek porų (arba svogūnai)
  • 150 gramų kiaulės faršo
  • šiek tiek parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svieste pakepiname svogūną ir faršą, pagardiname prieskoniais.
    Bulves išverdame su lupenomis. Dar šiltas jas perpjauname per pusę ir išskaptuojame. Tą bulvės viduriuką sudedame į ką tik pakepintą faršą ir gerai išmaišome - šia mase įdarome bulves.
    Apbibarstome plonais poro griežinėliais, po to sūriu ir įkaitintoje orkaiteje (apie 200 laipsnių) pakepame 10 min.
    Labai tinka valgyti su virtu kalafioru.

Autorius: VaidaP

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų