Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.17 11:32 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek porų (arba svogūnai)
- 150 gramų kiaulės faršo
- šiek tiek parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svieste pakepiname svogūną ir faršą, pagardiname prieskoniais.
Bulves išverdame su lupenomis. Dar šiltas jas perpjauname per pusę ir išskaptuojame. Tą bulvės viduriuką sudedame į ką tik pakepintą faršą ir gerai išmaišome - šia mase įdarome bulves.
Apbibarstome plonais poro griežinėliais, po to sūriu ir įkaitintoje orkaiteje (apie 200 laipsnių) pakepame 10 min.
Labai tinka valgyti su virtu kalafioru.
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek porų (arba svogūnai)
- 150 gramų kiaulės faršo
- šiek tiek parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svieste pakepiname svogūną ir faršą, pagardiname prieskoniais.
Bulves išverdame su lupenomis. Dar šiltas jas perpjauname per pusę ir išskaptuojame. Tą bulvės viduriuką sudedame į ką tik pakepintą faršą ir gerai išmaišome - šia mase įdarome bulves.
Apbibarstome plonais poro griežinėliais, po to sūriu ir įkaitintoje orkaiteje (apie 200 laipsnių) pakepame 10 min.
Labai tinka valgyti su virtu kalafioru.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą