Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek porų (arba svogūnai)
- 150 gramų kiaulės faršo
- šiek tiek parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svieste pakepiname svogūną ir faršą, pagardiname prieskoniais.
Bulves išverdame su lupenomis. Dar šiltas jas perpjauname per pusę ir išskaptuojame. Tą bulvės viduriuką sudedame į ką tik pakepintą faršą ir gerai išmaišome - šia mase įdarome bulves.
Apbibarstome plonais poro griežinėliais, po to sūriu ir įkaitintoje orkaiteje (apie 200 laipsnių) pakepame 10 min.
Labai tinka valgyti su virtu kalafioru.
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek porų (arba svogūnai)
- 150 gramų kiaulės faršo
- šiek tiek parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svieste pakepiname svogūną ir faršą, pagardiname prieskoniais.
Bulves išverdame su lupenomis. Dar šiltas jas perpjauname per pusę ir išskaptuojame. Tą bulvės viduriuką sudedame į ką tik pakepintą faršą ir gerai išmaišome - šia mase įdarome bulves.
Apbibarstome plonais poro griežinėliais, po to sūriu ir įkaitintoje orkaiteje (apie 200 laipsnių) pakepame 10 min.
Labai tinka valgyti su virtu kalafioru.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą