REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų pievagrybių (arba kt. grybai)
  • 2 kilogramai vištiena
  • 50 gramų alyvuogių (žalios)
  • šiek tiek majonezo
  • 100 sūris (fermentinis)
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų pievagrybių (arba kt. grybai)
  • 2 kilogramai vištiena
  • 50 gramų alyvuogių (žalios)
  • šiek tiek majonezo
  • 100 sūris (fermentinis)
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištos šlaunelių kulnus nukapoti ir atsargiai išimti kaulą. Nuplauti ir nusausinti.
    Susmulkinti svogūną, supjaustyti grubus ir apkepti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su supjaustytomis alyvuogėmis, tarkuotu sūriu bei majonezu. Išmaišyti masę.
    Mase įdaryti vištos šlaunis ir kepti apie valandą laiko 180°C temp. orkaitėje.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų