Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų jautienos faršo (kepintas)
  • 12 vienetų pievagrybių (dideli)
  • šiek tiek aliejaus
  • 1/3 stiklinės salsa padažo
  • 0.5 stiklinės mocarelos sūrio (smulkintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pakepintą jautienos faršą sumaišome su susmulkintais pievagrybių koteliais, svogūnu, salieru, česnaku bei salsa padažu ir pakepiname keptuvėje, kol išgaruoja drėgmė.
    Pievagrybių kepurėles įdarome pasigaminta mase ir sudedame į aliejumi pateptą kepimo skardą.
    Kepurėles apibarstome mocarela sūriu, uždengiame folija ir dedame į orkaitę.
    Orkaitės apačioje padedame indą su vandeniu ir kepame įdarytus grybus apie 25 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Tuomet nuimame foliją ir pakepame dar keletą min., kol viršus apskrunda.
    Patiekiame šiltus, bet labai skanūs ir šalti.
    Skanaus.

Autorius: Rūta

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų jautienos faršo (kepintas)
  • 12 vienetų pievagrybių (dideli)
  • šiek tiek aliejaus
  • 1/3 stiklinės salsa padažo
  • 0.5 stiklinės mocarelos sūrio (smulkintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pakepintą jautienos faršą sumaišome su susmulkintais pievagrybių koteliais, svogūnu, salieru, česnaku bei salsa padažu ir pakepiname keptuvėje, kol išgaruoja drėgmė.
    Pievagrybių kepurėles įdarome pasigaminta mase ir sudedame į aliejumi pateptą kepimo skardą.
    Kepurėles apibarstome mocarela sūriu, uždengiame folija ir dedame į orkaitę.
    Orkaitės apačioje padedame indą su vandeniu ir kepame įdarytus grybus apie 25 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Tuomet nuimame foliją ir pakepame dar keletą min., kol viršus apskrunda.
    Patiekiame šiltus, bet labai skanūs ir šalti.
    Skanaus.

Autorius: Rūta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų