Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės (10-20%)
  • 200 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nulupkite ir virkite 15-20 minučių.
    Po to nusausinkite.
    Susmulkinkite žalumynus.
    Į varškę įmaišykite grietinėlę, prieskonius, sutrintą česnaką ir žalumynus.
    Bulves perpjaukite ir ant kiekvieno puselės dėkite varškės įdaro.
    Galima valgyti arba dar kepti orkaitėje (180 laipsnių) apie 15-20 minučių.

Autorius: Odeta

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės (10-20%)
  • 200 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nulupkite ir virkite 15-20 minučių.
    Po to nusausinkite.
    Susmulkinkite žalumynus.
    Į varškę įmaišykite grietinėlę, prieskonius, sutrintą česnaką ir žalumynus.
    Bulves perpjaukite ir ant kiekvieno puselės dėkite varškės įdaro.
    Galima valgyti arba dar kepti orkaitėje (180 laipsnių) apie 15-20 minučių.

Autorius: Odeta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų