Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų mesos ( (po 100 g jautienos ir kiaulienos) , malta)
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 50 gramų grietinėlės
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (maltai mėsai)
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų mesos ( (po 100 g jautienos ir kiaulienos) , malta)
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 50 gramų grietinėlės
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (maltai mėsai)
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptas bulves perpjauti per pusę, išskobti vidų – į geldelę bus dedamas faršas.
  2. Batono riekeles pamerkti į vandenį, kad išbrinktų.
  3. Svogūną smulkiai sujaustyti. Padažui: grietinę ir pomidorų padažą kartu išmaišyti, išplakti ir supilti grietinėlę.
  4. Į jautienos ir kiaulienos faršą sudėti supjaustytą svogūną, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius faršui, druską ir pipirus. Gerai išmaišyti. Padėti į šaldytuvą pasimarinuoti.
  5. Po pusvalanduko iš šaldytuvo išimti faršą, sudėti į bulvių geldeles. Jas sustatyti į stiklinį kepimo indą ir supilti padažą.
  6. Iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 40 min. uždengus folija. Baigiant kepti ją nuimti. Patiekti su mėgstamomis salotomis. Skanaus.

Autorius: silva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų