Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai paprikų
  • 2 stiklinės ryžių (virti, rudieji arba raudonieji)
  • 3 vienetai pomidorų pastos (smulkinti)
  • 1 skardinė žaliųjų alyvuogių
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 stiklinė kukurūzų (šaldyti)
  • 1 stiklinė kietojo sūrio
  • 1 galva svogūnų (geriausia mėlynasis)
  • 5 valgomieji šaukštai konservuotų pupelių (nusunktos)
  • 1 saujelė bazilikų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio pipirai
  • 1 vienetas sultinio kubelių (daržovių)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai paprikų
  • 2 stiklinės ryžių (virti, rudieji arba raudonieji)
  • 3 vienetai pomidorų pastos (smulkinti)
  • 1 skardinė žaliųjų alyvuogių
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 stiklinė kukurūzų (šaldyti)
  • 1 stiklinė kietojo sūrio
  • 1 galva svogūnų (geriausia mėlynasis)
  • 5 valgomieji šaukštai konservuotų pupelių (nusunktos)
  • 1 saujelė bazilikų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio pipirai
  • 1 vienetas sultinio kubelių (daržovių)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius, pomidorus, kukurūzus, smulkintą svogūną, alyvuoges, pupeles, baziliką, česnaką sudėti į didelį dubenį, gerai išmaišyti pabarsčius druska, pipirais ir sudėjus pusę stiklinės tarkuoto sūrio.
  2. Paruoškite saldžiuosius pipirus. Nupjaukite viršutinę jų dalį (kepurę), atsargiai išimkite sėklas ir prikimškite į jas įdaro.
  3. Užvirinkite stiklinę vandens ir ištirpdykite jame daržovių sultinį.
    Pusę gauto sultinio supilkite į ovalų, molinį kepimo indą. Sudėkite į jį įdarytus pipirus, apšlakstykite juos likusiu sultiniu ir dosniai apibarstykite kietuoju sūriu.
  4. Kepkite mažoje temperatūroje 3.5 val. inde su dangčiu, arba vietoje dangčio naudokite foliją. Atidenkite indą, pabarstykite likusiu sūriu ir kepkite dar 10 min.

    Skanaus!

Autorius: Saida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų