Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai persikų
  • 120 gramų sūris (rikota)
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai migdolų (skrudinti, kapoti)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai persikų
  • 120 gramų sūris (rikota)
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai migdolų (skrudinti, kapoti)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje gerai išmaišyti rikotą, sukrų, džiūvėsius, migdolus ir cinamoną. Masės su kaupu pridėti į vaisių puseles.
    Jei persikai švieži galima juos apkepti orkaitėje kartu su įdaryta mase. Kepti 190 laipsnių orkaitėje 6-8 minutes.
    Tai sveikuoliškas desertas, kurio komponentai labai dera tarpusavyje.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų