INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 8 vienetai paprikų
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 2 stiklinės ryžių (virti)
- 1 vienetas kiaušinių (virtas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 100 gramų sardinių (aliejuje, konservas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pipirų ankštys nuplaunamos, išimami jų sėklalizdžiai. Sardinės (kiekviena atskirai) šakutėmis padalijamos pusiau ir sumaišomos su biria ryžių koše, iš dėžutės išpiltu aliejumi, kapotais kiaušiniais, druska, pipirais bei petražolėmis. Šios masės prikemšamos pipirų ankštys. Jos 15 min. patroškinamos įkaitintame aliejuje (galima įpilti keletą šaukštų vandens) ir karštos, su balta duona paduodamos valgyti.
REKLAMA