REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek obuolių (rūgštesni)
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (arba majonezas)
  • šiek tiek burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtus burokus galima lengvai pamarinuoti. Burokėlius išgremžti, kad liktų tik plonos sienelės. Išgremžtą minkštimą ir nuvalytą svogūną ir obuolius smulkiai supjaustyti. Burokėlius, svogūnus ir obuolius, pagardinus pipirais bei druska išmaišyti su majonezu arba aliejumi - kaip kas mėgsta. Šį mišinį sudėti į burokėlius, apšlakstyti citrinos sultimis (jei maišėme su aliejumi) ir galima papuošti žalumynais. Tinka valgyti prie silkės ir žuvies patiekalų.

Autorius: rm

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek obuolių (rūgštesni)
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (arba majonezas)
  • šiek tiek burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtus burokus galima lengvai pamarinuoti. Burokėlius išgremžti, kad liktų tik plonos sienelės. Išgremžtą minkštimą ir nuvalytą svogūną ir obuolius smulkiai supjaustyti. Burokėlius, svogūnus ir obuolius, pagardinus pipirais bei druska išmaišyti su majonezu arba aliejumi - kaip kas mėgsta. Šį mišinį sudėti į burokėlius, apšlakstyti citrinos sultimis (jei maišėme su aliejumi) ir galima papuošti žalumynais. Tinka valgyti prie silkės ir žuvies patiekalų.

Autorius: rm

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų