Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei turimi avinžirniai sausi, juos 8-10 valandų pamirkyti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Jei konservuoti - nukošti. Avinžirnius sugrūsti, įpilti porą šaukštų skysčio iš skardinės, arba nuoviro, pridėti citrinų sultis, trintą česnaką, tahini, druską ir labai gerai sutrinti iki vientisos masės.

    Sudėti plokščiu kauburėliu į lėkštę, viduryje padaryti įdubą, ten supilti alyvuogių aliejų. Viršų pabarstyti smulkintomis petražolėmis.
    Tai Artimųjų Rytų patiekalas, į jį galima pridėti kmynų, jogurto, kalendros lapelių, kajeno pipirų, ar tiesiog daugiau česnakų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų