Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti, žiupsnelis)
  • 1 vienetas kopūstų (dideli)
  • 4 valgomieji šaukštai ryžių
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
  • 750 gramų jautienos (malta)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai vandens (šaltas)
  • šiek tiek druskos (žiupsnelis)
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti, žiupsnelis)
  • 1 vienetas kopūstų (dideli)
  • 4 valgomieji šaukštai ryžių
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
  • 750 gramų jautienos (malta)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai vandens (šaltas)
  • šiek tiek druskos (žiupsnelis)
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Dideliame puode užvirkite vandenį, sudėkite kopūstą. Virkite ant mažos ugnies 5 minutes. Palikite vandenyje, kol atvės.
    2. Atskirkite lapus, nupjaukite storą vidurinę lapų dalį. Vietoj blanširavimo, galite kopūstą padėti 2-3 dienoms į šaldiklį. Atšildyto kopūsto lapai taps minkšti, juos lengva atskirti.
    3. Visus įdaro ingredientus gerai išmaišykite. Pridėkite Knorr Buljonetę. Ant kiekvieno lapo padėkite šaukštą įdaro, suvyniokite.
    4. Padažą užvirkite, užpilkite juo balandėlius.
    5. Balandėlius sudėkite karščiui atspariame inde. Kepkite uždengtus iki 150°C įkaitintoje orkaitėje. Atidenkite, kepkite dar pusvalandį.
    6. Į padažą įdėkite 2 - 3 šaukštus medaus ir sultis, išspaustas iš vienos citrinos. Kepkite dar pusvalandį. Taip paruošti balandėliai įgauna saldžiarūgštį skonį.

Autorius: Knorr

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų