Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek paprikų (aitrioji)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)
  • 600 gramų žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei mėgstate žuvies patiekalus siūlau išbandyti štai šį troškintos žuvies receptą.
    Kadangi vyras niekada negrįžta iš žvejybos tuščiomis, tad kartas nuo karto reikia išbandyti ir naujus paruošimo būdus.
    Prieskoninius žalumynus sriubai nuvalykite bei stambiai supjaustykite, sudėkite į puodą kartu su kitais prieskoniais bei svogūnu, užpilkite trupučiu vandens ir virkite.
    Paruoškite žuvį: supjaustykite gabalais ir sudėkite į verdantį vandenį.
    Kai žuvis išverda, kruopščiai išrinkite kaulus.
    Iš riebalų ir miltų paruoškite baltąjį užpilą (įmaišiau prieskonių, tinkančių padažams bei žuvies patiekalams – kalenda, aitrioji paprika, bei skysto padažo), jį truputį atskieskite žuvies sultiniu, pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
    Virtas bulves supjaustykite griežinėliais, ant jų sudėkite žuvį, kurią apipilkite paruoštu padažu, kad jo prisitrauktų.
    Patiekite šiltą.
    Skanaus!

Autorius: Roberta

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek paprikų (aitrioji)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)
  • 600 gramų žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei mėgstate žuvies patiekalus siūlau išbandyti štai šį troškintos žuvies receptą.
    Kadangi vyras niekada negrįžta iš žvejybos tuščiomis, tad kartas nuo karto reikia išbandyti ir naujus paruošimo būdus.
    Prieskoninius žalumynus sriubai nuvalykite bei stambiai supjaustykite, sudėkite į puodą kartu su kitais prieskoniais bei svogūnu, užpilkite trupučiu vandens ir virkite.
    Paruoškite žuvį: supjaustykite gabalais ir sudėkite į verdantį vandenį.
    Kai žuvis išverda, kruopščiai išrinkite kaulus.
    Iš riebalų ir miltų paruoškite baltąjį užpilą (įmaišiau prieskonių, tinkančių padažams bei žuvies patiekalams – kalenda, aitrioji paprika, bei skysto padažo), jį truputį atskieskite žuvies sultiniu, pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
    Virtas bulves supjaustykite griežinėliais, ant jų sudėkite žuvį, kurią apipilkite paruoštu padažu, kad jo prisitrauktų.
    Patiekite šiltą.
    Skanaus!

Autorius: Roberta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų