REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 gūželė pekino kopūstų
  • 100 gramų ožkos sūrio
  • 10 vienetų vyšninių pomidorų
  • 1 sauja gražgarsčių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek obuolių acto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 gūželė pekino kopūstų
  • 100 gramų ožkos sūrio
  • 10 vienetų vyšninių pomidorų
  • 1 sauja gražgarsčių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek obuolių acto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pekino kopūstą supjaustyti ir sumaišyti su rukola salotomis.
    Ant viršaus dėti per pusę perpjautus pomidoriukus, gabaliukais supjaustytą sūrį.
  2. Užpilo komponentus (t.y alyvuogių aliejų, obuolių actą) gerai išplakti ir užpilti ant salotų. Galima užbarstyti ant sausoje keptuvėje pakeptų moliūgų sėklų.
  3. Galiausiai, ant kiekvienos porcijos užberti šviežiai sumaltų pipirų.

    Skanaus!

Autorius: Gaspadinė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų