Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai salierų (stiebai)
  • 0.5 stiklinės graikinių riešutų (kapoti)
  • 0.5 stiklinės spanguolių (džiovintos)
  • 0.5 stiklinės feta sūrio (trupintas)
  • 1 sauja salotų
  • 1/4 stiklinės svogūnų („Vidalia“, smulkinti)
  • šiek tiek sirupo (aviečių)

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai salierų (stiebai)
  • 0.5 stiklinės graikinių riešutų (kapoti)
  • 0.5 stiklinės spanguolių (džiovintos)
  • 0.5 stiklinės feta sūrio (trupintas)
  • 1 sauja salotų
  • 1/4 stiklinės svogūnų („Vidalia“, smulkinti)
  • šiek tiek sirupo (aviečių)

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite, nusausinkite, suplėšykite ir sudėkite į dubenį salotų lapus.
    Sudėkite į tą patį dubenį smulkintus salierus, svogūnus, spanguoles, riešutus bei feta sūrį.
  2. Apšlakstykite viską aviečių sirupu ir skanaukite.
    Išties nuostabus skonių derinys.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų