Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų
  • 8 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
  • 4 vienetai laurų lapų (keli lapeliai)
  • 1 valgomasis šaukštas migdolų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (grūdeliai)
  • 2 kilogramai jautienos (kumpis)
  • 250 gramų acto (raudonojo vyno)
  • 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno (sausas)
  • 50 gramų sviesto (lydytas)
  • 250 gramų sultinio (mėsai)
  • šiek tiek razinų
  • 6 vienetai kadagio uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną užpilkite 375 gramų vandens su actu, pridėti pjaustytų svogūnų žiedų ir prieskonių. Palikti šaltoje vietoje 3 dienoms.

    Išmarinuotą mėsą apkepti aliejuje iš visų pusių.

    Tada dėti gabalą mėsos į verdantį sultinį. Pilti vyno, dėti prieskonių, kadagio uogų, razinų ir migdolų. Troškinti 1,5 valandos uždengus dangtį.

    Patiekti su marinuotais grybais ar marinuotomis daržovėmis.

Autorius: Roma

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų
  • 8 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
  • 4 vienetai laurų lapų (keli lapeliai)
  • 1 valgomasis šaukštas migdolų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (grūdeliai)
  • 2 kilogramai jautienos (kumpis)
  • 250 gramų acto (raudonojo vyno)
  • 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno (sausas)
  • 50 gramų sviesto (lydytas)
  • 250 gramų sultinio (mėsai)
  • šiek tiek razinų
  • 6 vienetai kadagio uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną užpilkite 375 gramų vandens su actu, pridėti pjaustytų svogūnų žiedų ir prieskonių. Palikti šaltoje vietoje 3 dienoms.

    Išmarinuotą mėsą apkepti aliejuje iš visų pusių.

    Tada dėti gabalą mėsos į verdantį sultinį. Pilti vyno, dėti prieskonių, kadagio uogų, razinų ir migdolų. Troškinti 1,5 valandos uždengus dangtį.

    Patiekti su marinuotais grybais ar marinuotomis daržovėmis.

Autorius: Roma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų