Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (papuošimui)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kalakutų faršo
  • 10 vienetų pievagrybių (dideli)
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius nuplauti, nusausinti, kotelius nupjauti. Svogūną ir morką nulupti, susmulkinti, kartu su pievagrybių koteliais pakepinti aliejuje ir sumaišyti su faršu. Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kapotais žalumynais. Pievagrybių kepurėles pasūdyti, pagardinti prieskoniais ir įdaryti apkepinta mase. Įdarytus pievagrybius dėti į karščiui atsparų kepimo indą, užberti sūrio, kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20min. Bulves išvirti su lupenom, galiukus nupjauti taip, kad gautųsi "grybukai".
    Grybų patiekalas paruoštas!

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (papuošimui)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kalakutų faršo
  • 10 vienetų pievagrybių (dideli)
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius nuplauti, nusausinti, kotelius nupjauti. Svogūną ir morką nulupti, susmulkinti, kartu su pievagrybių koteliais pakepinti aliejuje ir sumaišyti su faršu. Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kapotais žalumynais. Pievagrybių kepurėles pasūdyti, pagardinti prieskoniais ir įdaryti apkepinta mase. Įdarytus pievagrybius dėti į karščiui atsparų kepimo indą, užberti sūrio, kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20min. Bulves išvirti su lupenom, galiukus nupjauti taip, kad gautųsi "grybukai".
    Grybų patiekalas paruoštas!

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų