Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų grybų (geriausia baravykai)
  • 1 pundelis krapų
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų grybų (geriausia baravykai)
  • 1 pundelis krapų
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus labai smulkiai supjaustyti. Krapus sukapoti. Svogūną smulkiai supjaustyti. Apkepinti svieste svogūną iki auksinės spalvos. Pridėti grybus, gardinti druska ir pipirais ir kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Pridėti kapotų krapų. Troškinti kelias minutės, uždengti ir palaikyti dar 5 minutės.

    Labai skanu patiekti su vištienos file kepsniukais.

    Skanaus.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų