REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 litro grybų ((šaldyti ar sūdyti, virti))
  • 2 vienetai morkų ((vidutinės, tarkuotos))
  • 2 vienetai svogūnų ( (smulkinti, vidutiniai))
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • 200 gramų pupelių ( virtos ar konservuotos )
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 litro grybų ((šaldyti ar sūdyti, virti))
  • 2 vienetai morkų ((vidutinės, tarkuotos))
  • 2 vienetai svogūnų ( (smulkinti, vidutiniai))
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • 200 gramų pupelių ( virtos ar konservuotos )
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus, jei pjaustyti stambiai, truputį pasmulkinti. Keptuvėje apkepinti aliejuje morkas, svogūnus, dėti grybus, berti prieskonius, pipirus, padruskinti.
  2. Viską troškinti, sudėti virtas pupeles (galima ir konservuotas), dėti pomidorų padažą, maišyti. Tinka ir kaip karštas užkandis, ir kaip šaltas.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų