• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 50 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
  • 1 vienetas kiaušinių (virtas)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
  • 150 gramų grybų
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalyti, nuplauti bei supjaustyti grybai ir sutarkuotas svogūnas 10 min. pakepinami aliejuje ir ataušinami. Kumpis supjaustomas 1 cm kvadratiniais gabaliukais, kiaušinis — kubeliais, ir sumaišoma su grybais. Mišinys pasūdomas, pabarstomas pipirais, pašlakstomas actu. Majonezas išplakamas su pomidorų padažu ir garstyčiomis, įberiama smulkiai supjaustytų petražolių lapelių. Užpiltos majonezu, salotos laikomos šaltoje vietoje 1 val. Puošiama petražolių lapeliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų