Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 200 gramų pupelių (virtos ar konservuotos)
  • 1 vienetas svogūnų (dideli)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 450 gramų pievagrybių (švieži ar konservuoti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną sukapojus sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepinkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
    Sudėkite smulkintus grybus ir kepinkite dar 5 minutes. Po to sudėkite pupeles, druską ir išspauskite česnako.
    Kepinkite vis pamaišant apie 1-2 minutes.
    Įmaišykite majonezą ir nukelkite nuo ugnies.

Autorius: Gitana

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 200 gramų pupelių (virtos ar konservuotos)
  • 1 vienetas svogūnų (dideli)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 450 gramų pievagrybių (švieži ar konservuoti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną sukapojus sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepinkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
    Sudėkite smulkintus grybus ir kepinkite dar 5 minutes. Po to sudėkite pupeles, druską ir išspauskite česnako.
    Kepinkite vis pamaišant apie 1-2 minutes.
    Įmaišykite majonezą ir nukelkite nuo ugnies.

Autorius: Gitana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų