Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 200 gramų pupelių (virtos ar konservuotos)
- 1 vienetas svogūnų (dideli)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- 450 gramų pievagrybių (švieži ar konservuoti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną sukapojus sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepinkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
Sudėkite smulkintus grybus ir kepinkite dar 5 minutes. Po to sudėkite pupeles, druską ir išspauskite česnako.
Kepinkite vis pamaišant apie 1-2 minutes.
Įmaišykite majonezą ir nukelkite nuo ugnies.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 200 gramų pupelių (virtos ar konservuotos)
- 1 vienetas svogūnų (dideli)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- 450 gramų pievagrybių (švieži ar konservuoti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną sukapojus sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepinkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
Sudėkite smulkintus grybus ir kepinkite dar 5 minutes. Po to sudėkite pupeles, druską ir išspauskite česnako.
Kepinkite vis pamaišant apie 1-2 minutes.
Įmaišykite majonezą ir nukelkite nuo ugnies.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą