REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 10 vienetų svogūnų
  • 2 stiklinės džiūvesėlių
  • 200 gramų sviesto
  • 800 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šviežius arba džiovintus (300 g) grybus išvirti pasūdytame vandenyje, smulkiai supjaustyti, sumaišyti su kepintais svogūnais, pabarstyti pipirų ir druskos, sudėti sviestą ir džiūvėsėlius. Truputį įpilti grybų sultinio. Tešla turi būti tiršta.
    Ištepti kepimo formą riebalais, džiūvėsėliais ir iškepti.
    Valgyti su mėgstamu padažu.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 10 vienetų svogūnų
  • 2 stiklinės džiūvesėlių
  • 200 gramų sviesto
  • 800 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šviežius arba džiovintus (300 g) grybus išvirti pasūdytame vandenyje, smulkiai supjaustyti, sumaišyti su kepintais svogūnais, pabarstyti pipirų ir druskos, sudėti sviestą ir džiūvėsėlius. Truputį įpilti grybų sultinio. Tešla turi būti tiršta.
    Ištepti kepimo formą riebalais, džiūvėsėliais ir iškepti.
    Valgyti su mėgstamu padažu.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų