INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
 - šiek tiek petražolių
 - 2 vienetai svogūnų
 - 60 gramų taukų (riebalų)
 - 2 vienetai kiaušinių
 - 50 gramų kvietinių miltų
 - 0.5 stiklinės džiūvesėlių
 - šiek tiek druskos
 - 30 gramų sviesto
 - 50 gramų grybų
 - 2 vienetai bandelių (mažos)
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Kartu sumalama išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytu petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai. Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje.
Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais. 
REKLAMA
 
  
