• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 60 gramų taukų (riebalų)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 50 gramų grybų
  • 2 vienetai bandelių (mažos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kartu sumalama išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytu petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai. Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje.
    Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų