Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.13 01:21 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kalendrų
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų jautienos
- 5 valgomieji šaukštai acto
- šiek tiek druskos
- 10 valgomųjų šaukštų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Minkštą jautieną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su druska, pipirais, smulkiai pjaustytais svogūnais, kalendra bei aliejumi ir actu.
Sumaišius, indą uždaryti ir laikyti šaltoje vietoje pusdienį.
Po to mėsą sumauti ant iešmų.
Kepti virš įkaitusių žarijų, kol mėsa iškeps.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kalendrų
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų jautienos
- 5 valgomieji šaukštai acto
- šiek tiek druskos
- 10 valgomųjų šaukštų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Minkštą jautieną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su druska, pipirais, smulkiai pjaustytais svogūnais, kalendra bei aliejumi ir actu.
Sumaišius, indą uždaryti ir laikyti šaltoje vietoje pusdienį.
Po to mėsą sumauti ant iešmų.
Kepti virš įkaitusių žarijų, kol mėsa iškeps.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

× Pranešti klaidą