Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų jautienos
  • 5 valgomieji šaukštai acto
  • šiek tiek druskos
  • 10 valgomųjų šaukštų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą jautieną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su druska, pipirais, smulkiai pjaustytais svogūnais, kalendra bei aliejumi ir actu.
    Sumaišius, indą uždaryti ir laikyti šaltoje vietoje pusdienį.
    Po to mėsą sumauti ant iešmų.
    Kepti virš įkaitusių žarijų, kol mėsa iškeps.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų jautienos
  • 5 valgomieji šaukštai acto
  • šiek tiek druskos
  • 10 valgomųjų šaukštų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą jautieną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su druska, pipirais, smulkiai pjaustytais svogūnais, kalendra bei aliejumi ir actu.
    Sumaišius, indą uždaryti ir laikyti šaltoje vietoje pusdienį.
    Po to mėsą sumauti ant iešmų.
    Kepti virš įkaitusių žarijų, kol mėsa iškeps.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų