Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 125 mililitrai pieno
  • 100 gramų varškės (grūdėta)
  • 1 vienetas kiaušinių (didelis)
  • 50 gramų vyšnių (saulėje džiovintos)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
  • šiek tiek druskos

Porcijų skaičius: 4

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 125 mililitrai pieno
  • 100 gramų varškės (grūdėta)
  • 1 vienetas kiaušinių (didelis)
  • 50 gramų vyšnių (saulėje džiovintos)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
  • šiek tiek druskos

Porcijų skaičius: 4

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti kartu miltus, kepimo miltelius, vanilinį ir paprastą cukrų, įmušti kiaušinius, įpilti pieną ir išmaišyti iki vientisos masės.
  2. Sudėti nuplautas ir smulkiai supjaustytas džiovintas vyšnias, grūdėtą varškę.
  3. Kepti įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame

Greiti užkandžiai su Krekenavos


TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų