Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 70 gramų lazdyno reišutų (kapoti)
  • 70 gramų saulėgrąžų
  • 70 gramų sezamo sėklų (sėklos)
  • 600 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai acto (vaisių)
  • 450 mililitrų vandens (drungnas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos (be kaupo)
  • 40 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mieles ištrinkite su vandeniu, sudėkite visus kitus produktus ir išminkykite.
    Padarykite kepaliuką, dėkite į riebalais išteptą formą ir pašaukite į šaltą orkaitę.
    Dėmesio: tešlos kildinti nereikia.
    Duonelę kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 50 min.
    Po to sumažinkite karštį iki 170 laipsnių temperatūros ir dar pakepkite 20 min.
    Duonelę išimkite iš formos ir dar paskrudinkite orkaitje 10 min.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 70 gramų lazdyno reišutų (kapoti)
  • 70 gramų saulėgrąžų
  • 70 gramų sezamo sėklų (sėklos)
  • 600 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai acto (vaisių)
  • 450 mililitrų vandens (drungnas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos (be kaupo)
  • 40 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mieles ištrinkite su vandeniu, sudėkite visus kitus produktus ir išminkykite.
    Padarykite kepaliuką, dėkite į riebalais išteptą formą ir pašaukite į šaltą orkaitę.
    Dėmesio: tešlos kildinti nereikia.
    Duonelę kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 50 min.
    Po to sumažinkite karštį iki 170 laipsnių temperatūros ir dar pakepkite 20 min.
    Duonelę išimkite iš formos ir dar paskrudinkite orkaitje 10 min.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų