Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 10 vienetų juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 2 kilogramai eršketų (filė)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 150 mililitrų sulčių (greipfrutų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Eršketo filė nuplauti, supjaustyti smulkiais gabalėliais ir sudėti į gilų dubenį.
Juoduosius pipirus sumalti ir sudėti į atskirą dubenėlį.
Tada į tą patį dubenėlį su pipirais sudėti imbierą, smulkintus mėtos lapelius, medų, supilti greipfrutų sultis, aliejų ir viską gerai išmaišyti.
Gautu mišiniu užpilti žuvį, įberti druskos, išmaišyti ir palikti 2 val. marinuotis.
Išsimarinavusius žuvies gabaliukus sumauti ant iešmelių ir vartant kepti virš įkaitusių žarijų.
Kepant galima žuvį pašlakstyti likusiu marinatu.
Patiekti karštą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 10 vienetų juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 2 kilogramai eršketų (filė)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 150 mililitrų sulčių (greipfrutų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Eršketo filė nuplauti, supjaustyti smulkiais gabalėliais ir sudėti į gilų dubenį.
Juoduosius pipirus sumalti ir sudėti į atskirą dubenėlį.
Tada į tą patį dubenėlį su pipirais sudėti imbierą, smulkintus mėtos lapelius, medų, supilti greipfrutų sultis, aliejų ir viską gerai išmaišyti.
Gautu mišiniu užpilti žuvį, įberti druskos, išmaišyti ir palikti 2 val. marinuotis.
Išsimarinavusius žuvies gabaliukus sumauti ant iešmelių ir vartant kepti virš įkaitusių žarijų.
Kepant galima žuvį pašlakstyti likusiu marinatu.
Patiekti karštą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą