• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas moliūgų (geltoni)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 1.5 kilogramo vištiena (krūtinėlės)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti grilį.
    Vištienos krūtinėles įtrinti alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų bei vištienos prieskonių mišiniu.
    Paruoštas vištienos krūtinėles vartant kepti grilyje, kol gražiai apskrunda ir gerai iškepa vidurys.
    Riekelėmis supjaustytą moliūgą, didesniais kvadratais supjaustytą papriką bei griežinėliais supjaustytą svogūną apkepti apie 3 min. grilyje.
    Iškeptą vištieną bei daržoves sudėti į lėkštes ir patiekti su chimichurri padažu.
    Skanaus!

Autorius: Milita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas moliūgų (geltoni)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 1.5 kilogramo vištiena (krūtinėlės)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti grilį.
    Vištienos krūtinėles įtrinti alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų bei vištienos prieskonių mišiniu.
    Paruoštas vištienos krūtinėles vartant kepti grilyje, kol gražiai apskrunda ir gerai iškepa vidurys.
    Riekelėmis supjaustytą moliūgą, didesniais kvadratais supjaustytą papriką bei griežinėliais supjaustytą svogūną apkepti apie 3 min. grilyje.
    Iškeptą vištieną bei daržoves sudėti į lėkštes ir patiekti su chimichurri padažu.
    Skanaus!

Autorius: Milita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų