Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 600 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su druska ir pipirais. Šiuo prieskonių mišiniu įtrinkite nugarinės kepsnius.
    Apšlakstykite mėsą citrinos sultimis ir aliejumi. Marinuokite apie 2-4 valandas.
    Kepkite grilyje ar orkaitėje (180 laipsnių pagal Celsijų apie 45 minutes).

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 600 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su druska ir pipirais. Šiuo prieskonių mišiniu įtrinkite nugarinės kepsnius.
    Apšlakstykite mėsą citrinos sultimis ir aliejumi. Marinuokite apie 2-4 valandas.
    Kepkite grilyje ar orkaitėje (180 laipsnių pagal Celsijų apie 45 minutes).

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų