Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.28 23:15 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 600 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su druska ir pipirais. Šiuo prieskonių mišiniu įtrinkite nugarinės kepsnius.
Apšlakstykite mėsą citrinos sultimis ir aliejumi. Marinuokite apie 2-4 valandas.
Kepkite grilyje ar orkaitėje (180 laipsnių pagal Celsijų apie 45 minutes).
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 600 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su druska ir pipirais. Šiuo prieskonių mišiniu įtrinkite nugarinės kepsnius.
Apšlakstykite mėsą citrinos sultimis ir aliejumi. Marinuokite apie 2-4 valandas.
Kepkite grilyje ar orkaitėje (180 laipsnių pagal Celsijų apie 45 minutes).
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą