Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 600 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su druska ir pipirais. Šiuo prieskonių mišiniu įtrinkite nugarinės kepsnius.
Apšlakstykite mėsą citrinos sultimis ir aliejumi. Marinuokite apie 2-4 valandas.
Kepkite grilyje ar orkaitėje (180 laipsnių pagal Celsijų apie 45 minutes).
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 600 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su druska ir pipirais. Šiuo prieskonių mišiniu įtrinkite nugarinės kepsnius.
Apšlakstykite mėsą citrinos sultimis ir aliejumi. Marinuokite apie 2-4 valandas.
Kepkite grilyje ar orkaitėje (180 laipsnių pagal Celsijų apie 45 minutes).
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą