Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
- 600 gramų vištienos blauzdelių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek čili pipirų (džiovintas)
- 2 valgomieji šaukštai kečupo
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį sudedame kečupą, sutrintą česnaką, garstyčias (geriausia "Dijon"), papriką, čili, druską ir pipirus.
Į dubenį sudedame vištų blauzdeles ir išmaišome.
Marinuotis vištiena turi bent 1 valandą.
Kepame orkaitėje, griliuje ar tiesiog ant laužo. ;-)
Prie vištienos sparnelių puikiai tiks majonezo padažai.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
- 600 gramų vištienos blauzdelių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek čili pipirų (džiovintas)
- 2 valgomieji šaukštai kečupo
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį sudedame kečupą, sutrintą česnaką, garstyčias (geriausia "Dijon"), papriką, čili, druską ir pipirus.
Į dubenį sudedame vištų blauzdeles ir išmaišome.
Marinuotis vištiena turi bent 1 valandą.
Kepame orkaitėje, griliuje ar tiesiog ant laužo. ;-)
Prie vištienos sparnelių puikiai tiks majonezo padažai.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą