REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinį išplakti su druska. Įmaišyti majonezą, grietinę (tai suteikia blynams purumo, minkštumo). Pilkite pieną. Išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
 - Dėkite tirpintą sviestą, pamaišykite. Tada suberkite miltus, gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.
 - Palikite tešlą bent dešimčiai minučių. Tešla turi būti grietinės tirštumo. (Jei per tiršta - įpilkite dar truputį pieno, jei skysta - berkite šiek tiek miltų).
 - Kepkite vidutinio karštumo keptuvėje. Jei blyneliai svils prie keptuvės, kepkite ant trupučio įkaitinto sviesto.
 - Blynelius patiekiau sluoksniuodama juos šia tvarka: blynelis + ikrų užtepelė + pjaustytas poras + blynelis + ikrų užtepelė + pjaustytas poras ir t.t.
 
REKLAMA
 
  
