Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 mililitrų pieno
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto ( tirpintas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 7 valgomieji šaukštai miltai ( grikių)
  • 3.5 valgomojo šaukšto miltai ( kvietiniai)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo ( (nebūtina))
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės ((nebūtina))
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas ikrų ((Ikrų užtepėlė CAVIAR CREAM, klasikinė))

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 250 mililitrų pieno
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto ( tirpintas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 7 valgomieji šaukštai miltai ( grikių)
  • 3.5 valgomojo šaukšto miltai ( kvietiniai)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo ( (nebūtina))
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės ((nebūtina))
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas ikrų ((Ikrų užtepėlė CAVIAR CREAM, klasikinė))

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinį išplakti su druska. Įmaišyti majonezą, grietinę (tai suteikia blynams purumo, minkštumo). Pilkite pieną. Išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
  2. Dėkite tirpintą sviestą, pamaišykite. Tada suberkite miltus, gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.
  3. Palikite tešlą bent dešimčiai minučių. Tešla turi būti grietinės tirštumo. (Jei per tiršta - įpilkite dar truputį pieno, jei skysta - berkite šiek tiek miltų).
  4. Kepkite vidutinio karštumo keptuvėje. Jei blyneliai svils prie keptuvės, kepkite ant trupučio įkaitinto sviesto.
  5. Blynelius patiekiau sluoksniuodama juos šia tvarka: blynelis + ikrų užtepelė + pjaustytas poras + blynelis + ikrų užtepelė + pjaustytas poras ir t.t.

Autorius: Ieva Visockytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų