Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus (padažui)
- 1 kilogramas griežčių
- šiek tiek muskato
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (padažui)
- 300 gramų džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai sviesto (padažui)
- 100 gramų grietinės (padažui)
- 1 stiklinė razinų (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytą griežčių užmerkti 10-15 min. karštame vandenyje.
Tada sumesti griežčius į verdantį vandenį ir išvirti. Išvirtus griežčius sumalti, pasūdyti, įmušti kiaušinius, supilti 2 šaukštus lydyto sviesto, 200 g džiūvėsėlių, muskato ir viską gerai išmaišyti.
Iš gautos masės suformuoti kotletukus, pavolioti džiūvėsėliuose ir iškepti svieste.
Paruošti padažą: razinas užpilti 2-3 stiklinėmis vandens, sudėti sviestą, cukrų ir pavirti 15 min. Tada sudėti grietinę, miltus, išmaišyti ir užvirinti.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus (padažui)
- 1 kilogramas griežčių
- šiek tiek muskato
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (padažui)
- 300 gramų džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai sviesto (padažui)
- 100 gramų grietinės (padažui)
- 1 stiklinė razinų (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytą griežčių užmerkti 10-15 min. karštame vandenyje.
Tada sumesti griežčius į verdantį vandenį ir išvirti. Išvirtus griežčius sumalti, pasūdyti, įmušti kiaušinius, supilti 2 šaukštus lydyto sviesto, 200 g džiūvėsėlių, muskato ir viską gerai išmaišyti.
Iš gautos masės suformuoti kotletukus, pavolioti džiūvėsėliuose ir iškepti svieste.
Paruošti padažą: razinas užpilti 2-3 stiklinėmis vandens, sudėti sviestą, cukrų ir pavirti 15 min. Tada sudėti grietinę, miltus, išmaišyti ir užvirinti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą