Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 gramas cinamono
- 0.5 vieneto citrinų
- 30 gramų cukraus
- 30 gramų likerio
- 400 gramų grietinės
- 50 gramų uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Uogas sutrinti.
Iš apelsino ir citrinos išspausti sultis, nutarkuoti žievelę.
Gautas uogų, vaisių sultis ir žievelę sumaišyti su grietine, cukrumi, cinamonu ir likeriu.
Padažas tinka prie šaltų užkandžių.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 gramas cinamono
- 0.5 vieneto citrinų
- 30 gramų cukraus
- 30 gramų likerio
- 400 gramų grietinės
- 50 gramų uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Uogas sutrinti.
Iš apelsino ir citrinos išspausti sultis, nutarkuoti žievelę.
Gautas uogų, vaisių sultis ir žievelę sumaišyti su grietine, cukrumi, cinamonu ir likeriu.
Padažas tinka prie šaltų užkandžių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą