REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų abrikosų (džiovinti)
  • 200 gramų cukraus
  • 400 gramų sausainių (paprasti)
  • 200 gramų sausainių (šokoladiniai)
  • 600 gramų varškės
  • 300 gramų sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai razinų
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Razinas ir abrikosus nupilkite verdančiu vandeniu. Abrikosus supjaustykite nedideliais gabaliukais.
    2. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
    3. Varškę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su sviesto mase.
    4.Sausainius sulaužykite nedideliais gabalėliais.
    5. Visus paruoštus produktus sujunkite į vieną masę ir gerai išmaišykite.
    6. Pasiruoškite 24 cm apvalią kepimo formą ir įklokite į ją maistinę plėvelę (įklokite jos ne mažai, tiek, kad būtų galima joje suvynioti tortą).
    7.Dabar sukrėskite masę ant plėvelės kepimo formoje, gerai nuspauskite ir laikykite tortą keletą valandų šaldytuve. Sustingęs tortas labai lengvai išsiima iš formos ir iš plėvelės. Skanaus !

Autorius: Jūratė Mlečkienė

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų abrikosų (džiovinti)
  • 200 gramų cukraus
  • 400 gramų sausainių (paprasti)
  • 200 gramų sausainių (šokoladiniai)
  • 600 gramų varškės
  • 300 gramų sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai razinų
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Razinas ir abrikosus nupilkite verdančiu vandeniu. Abrikosus supjaustykite nedideliais gabaliukais.
    2. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
    3. Varškę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su sviesto mase.
    4.Sausainius sulaužykite nedideliais gabalėliais.
    5. Visus paruoštus produktus sujunkite į vieną masę ir gerai išmaišykite.
    6. Pasiruoškite 24 cm apvalią kepimo formą ir įklokite į ją maistinę plėvelę (įklokite jos ne mažai, tiek, kad būtų galima joje suvynioti tortą).
    7.Dabar sukrėskite masę ant plėvelės kepimo formoje, gerai nuspauskite ir laikykite tortą keletą valandų šaldytuve. Sustingęs tortas labai lengvai išsiima iš formos ir iš plėvelės. Skanaus !

Autorius: Jūratė Mlečkienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų