Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 200 gramų grietinėlės
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų (apie 2 kg)
  • 200 gramų mesos (rūkyta)
  • 200 gramų grybų (įvairūs)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Patiekalas 5-6 žmonėms.

    Kalafijorą išverdame (tik neperverdame) kartu su morkom, atidedam ataušti, tuo tarpu apkepam smulkiai supjaustytus svogūnus, rūkytą mėsytę, morkas, grybus. Grietinėlę sumaišytą su miltais užverdam, užvirus sudedam pusę, t.y. 100 gr. sūrio ir sumaišom, tik neverdam. Imam didelį indą, viska gerai išmaisom, jei reikia, dedam druską, pipirus, išmaišę viską sudedam į didelę skardą, gražiai išlyginam, apibarstom likusiu sūriu. Kepam 190 laipsnių, 40-60 min., kol apskrus.

Autorius: Jūratė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 200 gramų grietinėlės
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų (apie 2 kg)
  • 200 gramų mesos (rūkyta)
  • 200 gramų grybų (įvairūs)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Patiekalas 5-6 žmonėms.

    Kalafijorą išverdame (tik neperverdame) kartu su morkom, atidedam ataušti, tuo tarpu apkepam smulkiai supjaustytus svogūnus, rūkytą mėsytę, morkas, grybus. Grietinėlę sumaišytą su miltais užverdam, užvirus sudedam pusę, t.y. 100 gr. sūrio ir sumaišom, tik neverdam. Imam didelį indą, viska gerai išmaisom, jei reikia, dedam druską, pipirus, išmaišę viską sudedam į didelę skardą, gražiai išlyginam, apibarstom likusiu sūriu. Kepam 190 laipsnių, 40-60 min., kol apskrus.

Autorius: Jūratė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų