Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės krakmolo (kukurūzų)
  • 1/3 stiklinės pistacijų (kapotos)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 stiklinės sviesto
  • 1 stiklinė sūris (Gorgonzola, trupintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trupintą sūrį sumaišykite su sviestu.
    Atskirai sumaišykite miltus, kukurūzų krakmolą ir druską.
    Sumaišykite sausus ingredientus su sūriu bei sviestu.
    Įmaišykite kapotas pistacijas ir citrinos žievelę.
    Suformuokite apvalius sausainėlius ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Padėkite suformuotus sausainėlius bent 30 min. šaltai.
    Tuomet kepkite apie 8-15 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Iškepus, leiskite atvėsti.
    Skanaus.

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės krakmolo (kukurūzų)
  • 1/3 stiklinės pistacijų (kapotos)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 stiklinės sviesto
  • 1 stiklinė sūris (Gorgonzola, trupintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trupintą sūrį sumaišykite su sviestu.
    Atskirai sumaišykite miltus, kukurūzų krakmolą ir druską.
    Sumaišykite sausus ingredientus su sūriu bei sviestu.
    Įmaišykite kapotas pistacijas ir citrinos žievelę.
    Suformuokite apvalius sausainėlius ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Padėkite suformuotus sausainėlius bent 30 min. šaltai.
    Tuomet kepkite apie 8-15 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Iškepus, leiskite atvėsti.
    Skanaus.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų