Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai svogūnų (dideli)
  • 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
  • šiek tiek prieskonių (druska, pipirai, šašlykų prieskoniai)
  • 1.5 litro mineralinio vandens (geriausia "Vytautas")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustytą mėsą apliejame gazuotu mineraliniu vandeniu. Geriausia "Vytautas", nes jis yra sūraus skonio ir puikiai tiks kaip marinatas.

    Į mėsą su mineraliniu dedame pjaustyto svogūno, česnako, prieskonių (aš naudoju juoduosius pipirus, druską, prieskonius šašlykams).

    Viską išmaišome ir laikome per naktį vėsioje vietoje.

    Patiekti su daržovėmis ir mėgiamu padažu.

Autorius: Gitana

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai svogūnų (dideli)
  • 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
  • šiek tiek prieskonių (druska, pipirai, šašlykų prieskoniai)
  • 1.5 litro mineralinio vandens (geriausia "Vytautas")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustytą mėsą apliejame gazuotu mineraliniu vandeniu. Geriausia "Vytautas", nes jis yra sūraus skonio ir puikiai tiks kaip marinatas.

    Į mėsą su mineraliniu dedame pjaustyto svogūno, česnako, prieskonių (aš naudoju juoduosius pipirus, druską, prieskonius šašlykams).

    Viską išmaišome ir laikome per naktį vėsioje vietoje.

    Patiekti su daržovėmis ir mėgiamu padažu.

Autorius: Gitana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų