INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   apelsinų (keli gabaliukai žievelės) 
-   1 vienetas   cinamono (lazdelės) 
-   1 valgomasis šaukštas   cukraus 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   šiek tiek   muskato 
-   750 mililitrų   raudonojo vyno („Gluhwein“) 
-   100 mililitrų   vandens 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Puode maišant stipriai įkaitinkite visus prieskonius. Supilkite vandenį ir puodą nukelkite nuo kaitros, palikite keletui minučių atvėsti. Į vandens bei prieskonių mišinį supilkite vyną bei cukrų, viską po truputi kaitinkite, kol cukrus ištirps, o vynas pasidarys karštas. Neužvirkite. Pilkite į termosą, apsirenkite šiltai ir eikite į lauką su mylimuoju stebėti žvaigždžių. Skanaus!
 
 
 Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose:
 http://www.ciopciop.lt/kursai
 
 Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje:
 http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
   Autorius: Čiop Čiop kursai