• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai bulvių (košė)
  • 2 vienetai dešrelių (Biovela)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek žalumynų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai bulvių (košė)
  • 2 vienetai dešrelių (Biovela)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek žalumynų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešreles perpjaukite per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės skersai įpjaukite (per visą dešrelės ilgį). Dantų krapštuku arba spageti gabaliuku suimkite abi dešrelės puses (gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Tada dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.

    Skanaus!

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų