Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 valgomieji šaukštai garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų jautienos
- 1 vienetas kiaušinių
- 0.5 stiklinės džiūvesėlių
- 2 valgomieji šaukštai acto
- 2 stiklinės vandens
- šiek tiek prieskonių (kepsnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną supjaustome norimo dydžio kepsniais ir užmarinuojame.
Marinatas: žiedeliais supjaustome svogūną, užpilame actu, vandeniu, dedame garstyčias, maltus juoduosius pipirus, prieskonius ir išmaišome. Mėsą panardiname marinate ir maždaug po paros galime kepti.
Kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose pavoliotus kepsnelius kepame aliejuje, kol gražiai apskrunda. Šalia patiekti bulvių košės su spirgučiais bei šviežių daržovių.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 valgomieji šaukštai garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų jautienos
- 1 vienetas kiaušinių
- 0.5 stiklinės džiūvesėlių
- 2 valgomieji šaukštai acto
- 2 stiklinės vandens
- šiek tiek prieskonių (kepsnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną supjaustome norimo dydžio kepsniais ir užmarinuojame.
Marinatas: žiedeliais supjaustome svogūną, užpilame actu, vandeniu, dedame garstyčias, maltus juoduosius pipirus, prieskonius ir išmaišome. Mėsą panardiname marinate ir maždaug po paros galime kepti.
Kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose pavoliotus kepsnelius kepame aliejuje, kol gražiai apskrunda. Šalia patiekti bulvių košės su spirgučiais bei šviežių daržovių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą