INGREDIENTAI:
  -   120 gramų   cukraus 
  -   3 valgomieji šaukštai   kakavos 
  -   30 gramų   krakmolo (kukurūzų) 
  -   šiek tiek   vanilės (esencija) 
  -   4 vienetai   kiaušinių 
  -   100 gramų   kvietinių miltų (Karališkieji) 
  -   2 valgomieji šaukštai   vandens 
  -   1/4 arbatinio šaukštelio   druskos 
  -   150 mililitrų   grietinės (35 proc. riebumo) 
  -   250 gramų   maskarponės sūrio 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Maskarponės sūrį išplakti su druska ir puse cukraus kiekio.
 Plakant po vieną sudėti trynius, įpilti grietinėlę, įlašinti vanilės esenciją.
 Kukurūzų krakmolą ir miltus sumaišyti, įsijoti į sūrio masę ir gerai išmaišyti.
 Su likusiu cukrumi iki putų išplakti baltymus ir įmaišyti į tešlą.
 Ketvirtadalį tešlos perdėti į kitą dubenį ir įmaišyti vandenyje ištirpintus kakavos miltelius.
 Indelį, kuriame garinsite, patepti sviestu, sudėti trečdalį baltos tešlos, ant viršaus šaukšteliu išdėlioti šokoladinės tešlos, uždengti folija ir virti garuose apie 10 min.
 Tuomet dėti vėl baltos tešlos, šokoladinės tešlos ir garinti 10 min.
 Uždėjus paskutinį sluoksnį, garuose verdama 15 min.
 Atšaldyti.
 Skanaus.   
    Autorius: http://forelle.blogas.lt