Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 stiklinės morkų
  • 2.5 valgomojo šaukšto cukraus
  • šiek tiek vaisių (džiovinti)
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 5 stiklinės morkų
  • 2.5 valgomojo šaukšto cukraus
  • šiek tiek vaisių (džiovinti)
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustas, nuplautas morkas reikia sutarkuoti, užpilti cukrumi ir palikti apie 30 min.
    Į atskirą dubenį sudėkite džiovintus vaisius (pagal skonį: džiovintas vyšnias, aguonas, razinas, abrikosus ar pan.). Prieš dedant, vaisius šiek tiek pamirkykite vandenyje.
  2. Įdėkite grietinę, kiaušinius, išlydytą sviestą, vaisius, cinamoną, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, miltus, viską gerai išmaišykite. Sudėkite morkas. Maišykite tol, kol gausite vientisą masę. Maišant pilkite vandenį ar pieną.
  3. Kepkite apie 40 min. iki 200 laipsnių temperatūroje.

Autorius: Dovilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų