Trynius išsukam su cukrumi. Paskui supilam pieną ir ištirpintą sviestą. Po truputį suberiam miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Sudedam nuluptus ir smulkiai supjaustytus obuolius. Įmaišome standžiai išplaktus baltymus. Tešlą sukrečiam į riebalais pateptą ir dziūvėsėliais pabarstytą skardą. Kepame 30-40 minučių įkaitintoje iki 200 °C orkaitėje.
Autorius: Viktorija
INGREDIENTAI:
125 mililitrai cukraus
1 kilogramas obuolių
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
125 mililitrai pieno
125 gramai sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Trynius išsukam su cukrumi. Paskui supilam pieną ir ištirpintą sviestą. Po truputį suberiam miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Sudedam nuluptus ir smulkiai supjaustytus obuolius. Įmaišome standžiai išplaktus baltymus. Tešlą sukrečiam į riebalais pateptą ir dziūvėsėliais pabarstytą skardą. Kepame 30-40 minučių įkaitintoje iki 200 °C orkaitėje.