Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 125 mililitrai cukraus
- 1 kilogramas obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 125 mililitrai pieno
- 125 gramai sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Trynius išsukam su cukrumi. Paskui supilam pieną ir ištirpintą sviestą. Po truputį suberiam miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Sudedam nuluptus ir smulkiai supjaustytus obuolius. Įmaišome standžiai išplaktus baltymus. Tešlą sukrečiam į riebalais pateptą ir dziūvėsėliais pabarstytą skardą. Kepame 30-40 minučių įkaitintoje iki 200 °C orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- 125 mililitrai cukraus
- 1 kilogramas obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 125 mililitrai pieno
- 125 gramai sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Trynius išsukam su cukrumi. Paskui supilam pieną ir ištirpintą sviestą. Po truputį suberiam miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Sudedam nuluptus ir smulkiai supjaustytus obuolius. Įmaišome standžiai išplaktus baltymus. Tešlą sukrečiam į riebalais pateptą ir dziūvėsėliais pabarstytą skardą. Kepame 30-40 minučių įkaitintoje iki 200 °C orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą