Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas upėtakių (lašišinis)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (žuvims)
  • šiek tiek čili pipirų (milteliai)
  • šiek tiek citrinpipirių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Upėtakį supjaustyti mažais gabalėliais, išimti didžiuosius kaulus. Pagardinti citrininiais pipirais ir jūros druska ir palikti pastobėti per naktį. Kiaušinį išplakti su majonezu, žuvies prieskoniais ir čili milteliais. Įkaitinam aliejų. Žuvį merkiam į kiaušinio plakinį, po to į miltus ir dedame kepti. Kepame iš abieju pusių kol gražiai apskrus. Skanaus

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas upėtakių (lašišinis)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (žuvims)
  • šiek tiek čili pipirų (milteliai)
  • šiek tiek citrinpipirių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Upėtakį supjaustyti mažais gabalėliais, išimti didžiuosius kaulus. Pagardinti citrininiais pipirais ir jūros druska ir palikti pastobėti per naktį. Kiaušinį išplakti su majonezu, žuvies prieskoniais ir čili milteliais. Įkaitinam aliejų. Žuvį merkiam į kiaušinio plakinį, po to į miltus ir dedame kepti. Kepame iš abieju pusių kol gražiai apskrus. Skanaus

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų